Kotisairaanhoitopalvelu Sa-Tu Väisänen Oy

Parasta palvelua rakkaimmallesi

Tarjoamme kotihoitopalvelua ympärivuorokautisesti – ihmiseltä ihmiselle, terveydenhuollon ammattilaisten tarjoamana luotettavasti, korkealla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Jalkojenhoito kotiin

Jo pienestä pitäen, kaikenikäisten ja ikäihmisten jalkojen terveydestä ja kunnosta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää, sillä jalat kuljettavat meitä koko elämämme ajan. Jalkojen hoitamattomuus ja huono kunto saattavat olla esteenä jopa liikuntaharrasteelle tai vähentää liikkumista, joka muodostaa siten kehän ihmisen kokonaishyvinvoinnin laskulle. Hyvinvoivat jalat parantavat elämänlaatua kaikella tavalla.

Ikääntyminen voi lisätä jalkaongelmia liittyen mm. erilaisiin sairauksiin. Verenkierron heikentyminen lisää turvotusta, hidastaa erilaisten iho-ongelmien, haavojen parantumista ja ohentaa ihoa. Mm. diabetes altistaa lisäsairautena neuropatiaan, eli alaraajoissa voi ilmetä hermohäiriötä heikentyneenä tuntoaistina, joka voi altistaa kolhuille ja sitä kautta haavaumille.

Jalkojen heikko omahoito lisää myös jalka- ja kynsisienen riskiä, ruusuinfektion riskiä ja saada erilaisia haavaumia.

Säännöllisellä ja asiantuntevalla jalkojenhoidolla ylläpidetään ja parannetaan ihmisten liikkumis- ja toimintakykyä näin lisäten ja vahvistaen jalkaterveyttä sekä kokonaishyvinvointia ja elämänlaatua. Jalkojenhoitoon erikoistunut hoitaja osaa hoitaa ja neuvoa erilaisten jalkaongelmien kanssa yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Meiltä voi saada jalkojenhoitopalvelua kotikäyntinä, hoidon kesto on 1–1,15h.